antradienis, rugsėjo 15, 2009

Moliūgų pyragas





Tešlai reikės:
500 g moliūgo
2 kiaušiniių
1 stiklinės cukraus
pusės stiklinės aliejaus
3 stiklinių miltų
kepimo miltelių
džiovintų vaisių
riešutų papuošimui
Aprašymas
Moliūgą sutarkuoti, supilti cukrų, aliejų, įmušti kiaušinius ir išmaišyti. Įberti miltus, kepimo mieltelius, vėl išmaišyti. Tada sudėti smulkiai pjaustytus džiovintus vaisius. Aš naudoju tik džiovintus abrikosus.Slyvos turėtų labai patamsinti šį pyragą.... Tešla gaunasi tirštoka. Pilti ją į formą ir papuošti  riešutais  Kepti 200 laipsnių karštyje apie 40-50 min, kol gražiai paruduos.
Skanaus !



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą